31. decembar 2019.31. dec 2019.
“In tehnik”  zasadio 30 hrastova
NASTAVLjENA AKCIJA “PLUĆA GRADA ŠAPCA”

“In tehnik” zasadio 30 hrastova

Na prostoru budućeg Sava parka na Starom gradu nastavljena je akcija “Pluća grada Šapca”. Firma “In tehnik” gradu Šapcu, a pre svega građanima, je poklonila 30 stabala hrasta, koje su njeni radnici u ponedeljak i zasadili.
-Naša firma se uvek trudi da vodi računa o opštem društvenom interesu. Ovo je naš skromni doprinos poboljšanju ekološke slike u gradu. Svaka nova sadnica predstavlja povećanje pluća grada Šapca. Pozvao bih i druge firme, ali i fizička lica da se pridruže akciji. To je neki minumum koji svako od nas može da uradi, a značaj toga za buduća pokoljenja je mnogo veći, istakao je Nenad Živanović, vlasnik firme “In tehnik”.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović zadovoljan je napretkom ove akcije i odzivom privrednika. Zahvalio je svim kompanijama koje su do sada učestvovale u sadnji, a one koje nisu pozvao je da se priključe i podsetio ih da će se jednog dana ponositi činjenicom da su posadili neko drvo u svom gradu.
-Nenad Živanović je inicijator čitave ove akcije sadnje drveća, kao privrednik koji je odgovoran prema svom gradu i svojoj sredini. Zajedno sa drugim kompanijama u Privrednom savetu pokrenuo je ideju i ovo je rezultat. Do sada smo pokazali 1.200 stabala, a u planu je da dostignemo broj od 2.000, rekao je gradonačelnik Zelenović.
M.M.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa