15. jul 2021.15. jul 2021.
SALTO MORTALE
VELIMIR KUZMANOVIĆ, PREDSEDNIK GO ZZS

SALTO MORTALE

-Vi ste, poštovani, odbornik sa liste “Nebojša Zelenović, Šabac je naš”. Nosimo obojica majicu sa njegovim imenom skoro godinu dana. Pokušavam da razumem Vaš stav, a evo, izneću Vam i moj. Iskreno se borim da se građani slobodno izjašnjavaju na dan izbora. Kao što znate, zajedno smo podneli tužbe sudu zbog osnovane sumnje da je u Šapcu bilo kupovine glasova od strane SNS. Postoje i snimci koji tu sumnju potvrđuju. Kupovina glasova je nečastan posao, voleo bih da imamo državu koja bi takve pokušaje strogo sankcionisala. Zalažem se da stranke koje to sistemski rade, budu lustrirane, a pojedinci koji to rade u svoje ime, budu strogo kažnjeni. Kada bih imao saznanja da je moja stranka nešto tako sistemski radila i da sam na takav način dobio mandat, odmah bih podneo ostavku. Vidim da ne delite moje mišljenje, kao i mnogi drugi odbornici vladajuće većine, jer bi Gradska skupština časom ostala bez kvoruma.

Verujem da svojim poslednjim izjavama baš radujete Srpsku naprednu stranku. Mislim, opravdano se i raduju, davno je rečeno da je neprijatelj mog neprijatelja meni prijatelj. Verujem da čovek treba da stoji iza svojih reči. I da ih potvrdi delom. Znam da niste fan gospodina Đilasa, ali je prvi politički potez bio da se baš sa njim slikate. Znam da nećete poreći da ste nas uveravali da bi za gospodina Nebojšu dali obe ruke. Sećam se toga jer sam se sam zamislio da nisam spreman za takvu žrtvu, sem za svoje dete. Šta to sad bi, nije to bilo davno?! Bili ste ljuti na ženu u koju ste imali puno poverenje što se kao odbornik pridružila zasedanju Skupštine. Nadam se da niste Vi sledeći u tom probranom društvu.

Ne može se dugo hodati po žici. Salto se lako pretvori u salto mortale. Osim ako, kao u svakom drugom cirkusu, publika ne poveruje da se desila tragedija, a ono, u stvari, SNS je postavila mrežu da je publika ne vidi. A oni su majstori za reciklažu svega što se u toj mreži nađe, znate Vi to dobro, da ne nabrajam imena-naveo je između ostalog predsednik GO ZZS Šabac Velimir Kuzmanović.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa