21. april 2022.21. apr 2022.
DRUGA REDOVNA SEDNICA SO VLADIMIRCI

Rebalans budžeta za tekuću godinu

Poslovično ekspeditivno skupština Opštine Vladimirci je razmatrala i usvojila brojna rešenja bitna za život Lokalne samouprave. U centru pažnje je bio rebalans budžeta za tekuću godinu:

„U budžetu su predviđena uvećanja kao posledica projekata u saradnji sa Ministarstvom za zaštitu životne sredine, popravke lokanih puteva a sve sa namerom da se iskoristi svako polje za boljitak naše opštine“, sumira ključnu temu ovog skupštinskog okupljanja predsednik SO Vladimirci Rade Kovačević.

Usvojeni su redom i predlozi odluka o izmeni kadrovskog plana zaposlenih u opštinskoj upravi, pristupanju planu detaljne regulacije za izgradnju projekat postrojenja za prečišćavanje, potom pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu neposredno pogodbom u selima Riđake i Provo ali i imenovanja poverenika za savet mesne zajednice u selu Vladimirci Nebojše Stanimirovića i u Skupljenu Dragana Mandića.

Usvojen je i novi cenovnik usluga JKP „Izvor“ i izveštaj o radu a potom i izveštaj o radu Centra za socijalni rad, biblioteke „Diša Atić“, TO Vladimirci i promene u sastavu školskog odbora OŠ „Žika Popović“. U komisiji za vraćanje zemljišta razrešeni su stari članovi a imenovani novi Dragan Zarić, geometar Vladimir Jugović, odbornici Slaviša Paležević i Stana Ajduković te zamenici Mileta Jeličić i Dragiša Milisavljević.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa