2. mart 2023.2. mar 2023.
M. Dodić

M. Dodić

RUKOMET: KUP SRBIJE

Kraj u četvrtfinalu

Kup će dobiti novog vlasnika, a šabačka Metaloplastika Eliksir je svoj put u ovom takmičenju okončala u četvrtfinalu. Nakon pet uzastopnih učešća na finalnim turnirima, Šapčani će propustiti završnicu Kupa. Partizan je slavio u Šapcu 31:30 (16:17) u derbiju četvrtfinala.

U derbiju protiv Partizana timovi sličnih kvaliteta imali su periode kada su igrali podređenu ulogu i intervale u kojima su dominirali. Vodili su i domaći i gosti i sa tri gola razlike, ali se rival uspešno vraćao. Kada odlučuju nijanse, finiš daje poslednju reč. Partizan je stigao do prednosti, dogodila su se dva diskutabilna probijanja domaćih, bar ih je tako video arbitar, a u samom finišu Brajević nije iskoristio sedmerac i gost je na kraju slavio.

-To je sport, porazi i pobede su sastavni deo mečeva. Previše zicera nismo iskoristili, a to je uvek teško nadoknadio u utakmicama gde odlučuje jedna lopta. Imali smo svoje prilike, nismo ih iskoristili i zasluženo završavamo takmičenje. Okrećemo se prvenstvu – istakao je Milan Jovanović nakon meča.
Vojvodina je sinoć igrala protiv Šamota i pobednik ovog meča je poslednji polufinalista koji će u polufinalu igrati protiv Radničkog, dok se u drugom sastaju Partizan i Dunamo Pančevo.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa