26. oktobar 2023.26. okt 2023.
Pehar pobednika u Vukošiću
Opština Vladimirci, finale fudbalskog kupa

Pehar pobednika u Vukošiću

Po mnogima meč sezone u životu fudbalskih Vladimiraca pripao je ekipi Dobrave iz Vukošića posle ubedljivih 5:0 , poluvreme 3:0 za ekipu Dobrave. U optimalnim uslovima za igru na stadionu Jedinstva u Vladimircima već u prvom minutu meča poveli su igrači iz Vukošića i do kraja meča izvojevali ubedljivu pobedu:

Golove su postigli Mirko Kosanić u prvom minutu utakmice i Dušan Todorović i Nemanja Gligorić dok se Aleksandar Filipović dva puta upisao u listu strelaca.


Od ranog vođstva do drugog gola greškom obrane Trešnjevke sve je nagoveštavalo trijumf tima iz Vukošića . Najbolji igrač finala je bio Aleksandar Filipović iz Dobrave a lokalna saouprava je obezbedila nagrade primerene finalu. Moram istaći da je pobednik kupa i jesenji prvak naše lige što govori u prilog kvalitetu ligaškog takmičenja, sumira viđeno sekretar OFS Vladimrci Dejan Jevtić.
FK Dobrava: B.Kosanić , Lazić, G. Kuzmanović, Stević, Brkić, Ranković, Matić, M. Kosanić, Todorović, Filipović i Mićić a igrali su i Jovanović, M. Kuzmanović, Pajičić, N. Kosanić, Mitrović i Gligorić .
FK Trešnjevka: Tadić, Ajdarić, Stanković, Nešić , Bogdanović, Gajić, Urošević, Brzaković, Todorović, Mišić i Simeunović a igrali su i Stefanović, Lukić i Čolić.
S.K.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa