14. mart 2024.14. mar 2024.
Kadetska reprezentacija (Foto: RSS)

Kadetska reprezentacija (Foto: RSS)

RUKOMET: REPREZENTACIJA

EHF nedelja

Seniori, juniori i kadeti, najbolji u izboru rukometnih selektoa Srbije okupljaju se u EHF nedelji, što je označilo reprzeentativne obaveze za deset šabačkih rukometaša. Na spisku selektora Rojevića seniora, skraćenom spisku, našlo se ime beka Milana Jovanovića, dok je selektor juniora Đorđe Teodorović, naš sugrađanin, među izabrane selektovao pet igrača iz Šapca.

Na spisku je srednji bek Vukašin Antonijević, rukometaš slovenačkog Celja, kao i četiri igrača Metaloplastike Eliksir. Filip Milovanović i Milija Papović na krilnim pozicijama, Brana Marković kandidat na poziciji desnog beka i Igor Milovanović, pivotmen šabačke ekipe. Među najboljim kadetima u izboru Darka Trivkovića i njegovog asistenta, rekordera Metaloplastike Miloša Mitrovića, nalaze se imena kvarteta šabačke Metaloplastike: Vanja Damnjanović (golman), Vuk Stojićević (pivotmen), Vukašin Pavlović (srednji bek) i Petar Popović (desni bek).

M. Jovanović (foto: RK MP Eliksir)


Seniori dva puta u Poljskoj igraju protiv domaće selekcije kao pripremu za baraž pred Svetsko prvenstvo, dok juniori treniraju zajedno u Vrnjačkoj Banji, ali ovaj put neće igrati prijateljske utakmice, kao ni kadeti koji treniraju u Vrbasu.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa