Инфо

28. децембар 2017.28. дец 2017.
“Корпа солидарности”
ГОМЕКС И ХУМАНО СРЦЕ

“Корпа солидарности”

Компанија “Гомекс” и удружење “Хумано срце Шапца“ су у суботу у супермаркету “Тотал” организовали акцију “Корпа солидарности” на којој су потрошачи донирали убацивањем бар једног артикла у корпу и на тај начин су помогли социјално угроженим породицама са територије Шапца. Организовано је и бесплатно фотографисање са Деда Мразом.
Голушин Недељко о акцији је рекао:
-“Корпа солидарности” је хуманитарна акција коју је компанија “Гомекс” започела прошле године са удружењем “Хумано срце Шапца”. Били смо и ми и наши пријатељи из “Хуманог срца Шапца” врло пријатно изненађени прошле године одзивом потрошача у супермаркету “Тотал” у којем је тада била организована корпа солидарности. То нам је био мотив да на крају 2017. урадимо поново исту акцију. Одушевило нас је ове године да су Шапчани као купци заиста показали изузетно висок степен друштвене одговорности и жеље да помогну онима којима је та помоћ најнеопходнија јер ће сви артикли који су били прикупљени у овогодишњој “Корпи солидарности” бити дистрибуирани социјално угроженим породицама са територије града Шапца, а о којима брине удружење „Хумано срце Шапца”. Такође, ово је била добра прилика да за све најмлађе потрошаче организујемо бесплатно фотографисање са Деда Мразом. То смо радили и прошле године на одушевљење клинаца који су имали прилику да упознају црвено-белог чику, тако да смо се и ове године одлучили на исти пројекат.
Ружа Поповић у име Удружења “Хумано срце Шапца” о сарадњи са компанијом “Гомекс” је рекла:
Сарадња фондације “Хумано срце Шапца” и “Гомекса” траје још од њиховог доласка у наш град и њихово руководство нам на овај начин шаље поруку да су друштвено одговорни и да у себи поседују нешто најдрагоценије, а то је хуманост. Док има хуманости има наде за човечанство.

Б.Р.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa