Инфо

26. новембар 2020.26. нов 2020.
Дерби је пред нама
РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Дерби је пред нама

Четири утакмице у низу МЕТАЛОПЛАСТИКА зна само за победе. Нова два бода у Крагујевцу су и дефинитивно зацементирала позицију плавих међу четири најбоља тима групе Б, али иако то не доноси посебне бенефите, сви воле да буду најбољи, а и та могућност се отвара Шапчанима ако изненаде у Нишу. Деловао је „Жеља“ моћно, само у Шапцу није победио, а онда је уследио „шок“ у Београду и пораз од Звезде који је сигурно донекле пореметио Нишлије, уз то дао прилику Металопластици да победом престигне великог ривала. Јесте био несавладив голман Београђана, али су и они одиграли слаб дуел, ослабљени за Спасића и Тркуљу.

РАДНИЧКИ (КГ) – М’ПЛАСТИКА 21:23 (10:13)
Судије: Цветковић и Николић (оба Лесковац). Седмерци: Раднички 5 (3); МП 4 (3). Искључења: Раднички 6; МП 12 минута.
РАДНИЧКИ (КГ): Гемаљевић (16 одбрана), Вуковић 6, Продановић 3, Мутавџић, Петровић, Касаловић, Баруџић 3, Кнежевић 3, Утвић 2, Стевановић, Ђерић, Станојев 3, Станојевић, Богдановић 1, Јовановић.
МЕТАЛОПЛАСТИКА: Павковић, Додић, Воркапић 7 (1), Јевтић, Писарић, Срдановић 2, Лисица 6 (2), Миловановић, Трифуновић, Бомаштар, Антонијевић, Иванић, Бабић 1, Тодоровић 4, Брајовић 3.


Свакако, ЖЕЛЕЗНИЧАР има „страшну“ екипу, искусну, уиграну, Коцића на голу, Стојановића, Бојана и Бориса Радивојевића, Егића, некадашњег „пластичара“ Аризановића. Ниш не жели само у плеј оф већ и борбу за титулу и иако је искуство на њиховој страни на висинима амбиција се сусрећу са шабачким „плавима“. Меч је заказан за суботу, од 18:30. Јесте бољи Ниш на свом паркету, али је умела и „плава чета“ да изненади.

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa