Инфо

17. децембар 2020.17. дец 2020.
Борићемо се до краја
РУКОМЕТ: СУПЕР Б ЛИГА

Борићемо се до краја

Дужу, зимску паузу, рукометаши МАЧВЕ из Богатића дочекали су на четвртом месту првенствене табеле, али са само четири бода мање од лидера на табели. „Лисице“ су посматрано тако још у игри, а од јануара их очекује распоред где им у госте долазе сва три тима која су испред на табели. Тренер Мачве од оснивања, готово деценију, Митар Павловић задовољан је учињеним, истичући да је предност тренутно бољепласираних екипа искуство.

-Колубара, Смедерево и Југовић су искусније екипе од нас, имају много играча са суперлигашким искуством. Ми смо млад тим и неискуство нас је коштало три пораза, али напредујемо и то је важно. Ја сам амбициозан и препуштамо другима улоге фаворита, али не искључујемо себе из трке и искористићемо сваку прилику – истиче Павловић.
Два кола прве полусезоне преносе се у други део, а потом одмах следи наставак.

-Два тешка меча нас очекују, Југовић, велики дерби у Богатићу већ у јануару, а потом и врло солидна, добро укомпонована Инђија. Мислим да неће бити одлазака, потенцијално размишљамо о још две бековске алтернативе. Борићемо се до краја. Први фаворт, по мени, свакако је Колубара – додаје Павловић.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa