Инфо

9. јун 2022.9. јун 2022.
Републичке награде за ученике
Основна школа „Јеврем Обреновић“

Републичке награде за ученике

У школској 2021/2022. години настава се одвијала непосредним путем и комбинованим моделом због пандемије. Иако се васпитно-образовни рад реализовао у отежаним условима, ђаци Основне школе „Јеврем Обреновић“ постигли су резултате на бројним такмичењима разних нивоа. Осврнућемо се овом приликом само на републичке награде.

Републичко такмичење из технике и технологије донело је ученици петог разреда Теодори Петровић и њеном наставнику Милошу Лазићу златно прво место. На такмичењу из историје заблистао је ученик седмог разреда Велимир Јанковић освојивши треће место у пратњи наставнице Јелене Јеврић. Са државног такмичења из физике наши ђаци шестог разреда вратили су се са две награде и похвалом захваљујући наставници Биљани Гајић. Ученица Емилија Ђурковић освојила је друго место, Немања Видовић треће место, а Јована Јефтић је добила похвалу. Ученик Немања Видовић учествовао је и на такмичењу из програмирања и том приликом освојио треће место са својим наставником Александром Бркићем.

Наша школа је узела учешћа и на 28. Фестивалу луткарства основних школа (ФЛУОШ) са представом «Кључ мога срца». Том приликом ОШ “Јеврем Обреновић” је добила похвалу стручног жирија за дикцију, правилан сценски говор и успешно упућену педагошку поруку. Пласман на републички ниво донео је много радости ученицима и њиховим учитељицама Ани Вујковић и Наташи Јовановић.
ОШ „Јеврем Обреновић“

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa