Инфо

18. мај 2023.18. мај 2023.
Иванић у куп дуелу против Партизана, Фото: "Глас Подриња"

Иванић у куп дуелу против Партизана, Фото: "Глас Подриња"

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА – ПЛЕЈ ОФ

Дан после је освануо

Металопластика Еликсир у среду покушала да спасе полуфиналну серију. Пад у другом полувремену првог меча донео Београђанима предност. Важне лекције из прве утакмице. Прекинута серија победа гостију
То је усуд новина које излазе четвртком, а под штампарским пресама су дан раније. Оно што се догоди у среду нема места у издању дан касније, те тако ви знате, али ми не да ли је синоћ у хали „Зорка“ Металопластика Еликсир“ изборила трећи меч, мајсторицу у Београду или је Партизан финалиста плеј офа. Уколико некога занима исход, а није упознат са истим, може га видети на нашем порталу.

М. Додић, најефикаснији у првом мечу, Фото: "Глас Подриња"


Прво полувреме у Београду није било идеално, али је било добро и читав меч у тих 30 минута деловао је онако нако се очекивало пред почетак серије. Друго полувреме за Шапчане може бити корисно само са становишта примера како не треба играти против ривала калибра Партизана. Почело је са неколико слабих минита током којих се Партизан одвојио, а како он није имао сличне падове у игри, коначан исход на семафору није пријао.

Партизан – МП Еликсир 29:24 (14:13)
Београд. Гледалаца: 300. Судије: Ковач (Косовска Митровица) и Милосављевић (Звечан). Седмерци: Партизан 5 (5), Металопластика 4 (4). Искључења: Партизан 8, Металопластика 12 минута.
ПАРТИЗАН: Михајлов (5 одбрана), Јовић 4, Шотић 1, Лазовић, Баћановић, Варга, Миловановић, Чекић 1, Трнавац (4 одбране), Којадиновић 9 (4), Зечевић 1, Мићић 5 (1), Гудурић, Поповић 2, Лазић, Петрић 6.
МЕТАЛОПАЛСТИКА: Павковић, Додић 8 (4), Јевтић 3, Ћосић, Срдановић 1, Мирковић, Миловановић, Иванић, Арсић (9 одбрана), Дамјановић, Симић 2, Брајовић 5, Јовановић 2, Паповић, Петровић, Дакић 3.


Серија је таква да су битни коначни победници мечева, не и разлика којом су тријумф остварили. Циљ је две победе, пред среду Партизан је био на пола пута од тог постигнућа, „плави“ пред императивом два тријумфа у низу како би се нашли у великом финалу. Дан после је освануо, у тренутку настанка овог текста можемо само нагађати да ли се размишља о пропуштеним приликама или се гради тактика за трећи, одлучујући меч.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa