Инфо

27. јул 2023.27. јул 2023.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ОПШТИНЕ ВЛАДИМИРЦИ

У Прову вече за клинце и клинцезе

У Туристичкој организацији Општине Владимирци догађаји један другог пристижу. После петровданских дана, спектакла за себе, и Прово је добило прилику за вече млађаних долазећих снага. У вечери за клинце и клинцезе прво је виђен фудбалски сусрет домаће екипе и Јединства из Владимираца. Иако је био сам по себи резултат у другом плану, у узрасту до 10 година мери се другим аршинима, тек победили су гости резултатом 2:1.

Фото: Глас Подриња


Било је лепо видети букет долазећих лепих девојака сада узраста од четири до 10 година. Чак 18 одважних клинцеза се огледало у лепоти а мис је била Николина Палежевић. Прва пратиља Јана Јовановић и друга пратиља Круна Николић, обележиле су ово вече. Коментар је скоро сувишан али неко од шерета из масе добаци, неће бити лако момцима кад нам ове лепотице стасају.

Фото: Глас Подриња


Све су зачинила културно -уметничка друштва из Шапца и Прова и то свих узраста да се шаренилом народних ношњи и народски игром не додирујући земљу, захвале за своје вече и тако Прову удахну млађани живот.

Да буде како приличи, домаћински, побринуле су се вредне мајке послужењем а тим туристичке организације уз послужење у својој режији побринуо се за бину и пригодне награде. Опет народски некоме мало другоме вреди вишеструко више а селу у походе и то оним најмлађима завређује сваку хвалу а на адресу Локалне смоуправе и Туристичке организације општине.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa