Инфо

14. фебруар 2024.14. феб 2024.
Прва медаља
БИЛО ЈЕ У ГЛАСУ - 15.03.1979.

Прва медаља

На теренима Копаоника одржано је дводневно такмичење у смучању у оквиру Зимских олимпијских спортских игара школске омладине Србије, на коме су учествовала и три представника Шапца: Дејан Кнежевић, ученик ОШ „Милева Косовац“, Ђорђе Месеи, ученик Гимназије и Александар Кнежевић, ученик Образовног центра „Коста Абрашевић“.

Највећи успех постигао је Александар Кнежевић, који је у конкуренцији 59 млађих омладинаца у велеслалому заузео треће место и освојио бронзану медаљу. То је истоврмено и прва медаља која је донета у Шабац са смучарских такмичења. Дејан Кнежевић је у конкуренцији 60 такмиачра у пионирској конкуренцији у велеслалому заузео 12, а у слалому 11. место, па је у укупном пласману освојио 11. место.


Старији омладинац Ђорђе Мезеи, у конкуренцији 50 такмичара пласирао се на 23. место велеслалома, што ипак представља успех, јер му је ово тек друга година од како се бави скијањем.

У суботу 17. и недељу 18. марта на Копаонику ће се одржати Првенство општине Шабац и Подринско-колубарског региона у смучању.

Глас Подриња у 2024. години ће прославити осамдесету годину од првог броја давне 1944. Од старта спорт је део листа. Доносимо вам на спортским странама интересантне спортске вести из наше архиве оне које нису биле у првом плану, али су део историје Гласа Подриња и овдашњег спорта.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa