Инфо

14. март 2024.14. мар 2024.
Први завеслаји
БИЛО ЈЕ У ГЛАСУ 26.03.1964.

Први завеслаји

-Кајаци и кануи спуштени су воду. Први дугоочекивани завеслаји на Сави су начињени – каже Петар Косијер, тренер Кајак клуба „Зорка“ у Шапцу представљајући очекивања од предстојеће кајакашке сезоне Шапчана.

После два месеца проведених на тренинзима у сали ДТВ Партизана и хангару клуба, лепо пролећно време дозвовлило је да шабачки кајакаши изађу на Саву. Преко 30 чланова мушке и женске екипе, пионира, јуниора и сениора налази се на окупу. Једино недостају браћа Керчив. Алаксандар је на одслужењу војног рока, а брат Миша почиње с тренинзима ускоро. Женска екипа није потпуна. За сада тренирају: Илона Зеди, Оливера Тадић и Добрила Љубеновић. Даница, другопласирана на првенству државе и њена сестра Мира Томашевић прва на пионирском такмичењу Србије не тренирају дуже време, али у клубу очекују да ће исправити недостатке и поново бити добре омладинке и чланице у свом клубу.

Ове године највише се очекује од: Илоне Зеди, Душана Радуловића, Добросава Срећковића, Миодрага Вељовића и Бранимира Пауновића. Не искључује се могућност да поред њих још неки чланови и чланице својим залагањем и резултатима буду уврштени међу најбоље.

Прва такмичења кајакаша почињу у јуну. Како су Шапчани почели припреме на време, то се може очекивати да ће и ове године забележити добре резултате.
М. З.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa