22. decembar 2022.22. dec 2022.
Da zaigra na najvišem nivou postaje stvarnost
PREDSTAVLjAMO VAM NEMANjU KRSMANOVIĆA

Da zaigra na najvišem nivou postaje stvarnost

Za reprezentaciju Srbije je debitovao sa 18 godina.Reprezentacija mu je razvila nova poznanstva i otvorila nove puteve ka uspehu. U dresu Srbije odigrao je Evropsko prvenstvo koje se održalo u Slovačkoj od 19. do 25. juna
Nemanja Krsmanović (19),fudbaler je FK “TSC” iz Bačke Topole,takođe dobio je šansu da zaigra i za reprezentaciju Srbije.

Svoje prve fudbalske korake započeo je sa 5 godina u fudbalskom klubu “Dadex”,gde je znatno napredovao. Zatim je prešao u OFK Šabac gde je zapažen od strane stručnog štaba Partizana, te je sa 14 godina prešao u Fk Partizan. Odlaskom iz Partizana započinje svoju profesionalnu karijeru potpisujući ugovor za FK “TSC”,gde i danas trenira.



Za reprezentaciju Srbije je debitovao sa 18 godina.Reprezentacija mu je razvila nova poznanstva i otvorila nove puteve ka uspehu. U dresu Srbije odigrao je Evropsko prvenstvo koje se održalo u Slovačkoj od 19. do 25. juna.

Nemanja ističe da mu timska podrška mnogo znači i da je to jedan od bitnijih faktora za uspeh. Njegovi ciljevi za dalje su da zaigra na najvišem nivou, a najveća želja mu je da zaigra u La Ligi, dok za „Glas mladih“ poručuje:

-Verujte u svoje snove i bavite se sportom!
Anđela Jerotić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa