Инфо

21. април 2022.21. апр 2022.
Ф. Миловановић (фото: РК Металопластика)

Ф. Миловановић (фото: РК Металопластика)

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА

Одлучујући дуели

Синоћ је Металопластика шести пут играла званични дуел против Панчева ове сезоне. Нова победа била је услов да све буде у рукама „плавих“. Војводина и Партизан путоказ за даље
Синоћ је Металопластика опет играла против Динама. Два тима су вероватно поставила рекорд у међусобним дуелима током једне сезоне. Два у Б групи Супер лиге, три у плеј офу и један у Купу су иза њих. У тренутку док настаје текст не знамо исход дуела одиграног синоћ, али у нади да је Металопластика однела победу говоримо о два можда и кључна дуела у борби за остварење амбиција за ову сезону, а то је борба за врх и бар друго место.

-Наше амбиције су највише и све што је до нас ми ћемо учинити да до краја остваримо све победе и да видимо за коју позицију ће то бити довољно. У Купу смо показали да можемо против Војводине до краја и циљ је победа и у том мечу, а потом и реванш Партизану у Београду. Наше амбиције су велике, јер верујемо да смо значајно подигли форму и да имамо квалитет да планове остваримо – истичу у клубу.
Колико је то реално показаће баш дуели против Војводине и Партизана заказани после Васкрса.

До краја сезоне
М’пластика:
Металопластика – Војводина
Партизан – Металопластика
Металопластика – Рудар (К)
Металопластика – Шамот (А)
Раднички (КГ) – Металопластика
Раднички: Динамо (Д), Војводина (Г), Партизан (Д), Рудар (Г), Металопластика (Д).
Партизан: Рудар (Г), Металопластика (Д), Раднички (Г), Дубочица (Д), Динамо (Г).


Војводина је вероватно нови стари шампион. Победом у Београду је задржала максималан учинак, мале су шансе да је Рудар успео да их намучи синоћ, те велики императив немају у Шапцу, но стижу са знатно већим мотивом него раније. Нису навикли да губе и силно желе спортску освету за пораз у финалу Купа. Да би титула Новосађанима била упитна, морали би да поклекну у Шапцу, а потом да их у Новом Саду шокира Раднички.

Реалнија је борба за друго место и СЕХА лигу. Такмаци су Партизан и Раднички. Крагујевчани имају предност у односу на друга два тима и мечеве на свом терену против Шапчана и Београђана, но и незгодно гостовање у Новом Саду, док су синоћ играли у Лесковцу где победа није извесна.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa