Инфо

15. децембар 2022.15. дец 2022.
ШЕСТА РЕДОВНА СЕДНИЦА СО ВЛАДИМИРЦИ

Усвојен буџет за 2023. годину

И ова седница СО Владимирци била је експедитивна у току а садржајна у раду. Усвојен је буџет за 2023.годину око којег ће се окупљати све активности лета пред нама. А ту су по реду биле и одлуке, прво о измени и допуни одлуке о комуналним делатностима тачније о висини казни за бацање отпада на непримереним местима које ће примера ради са 50 000 динара бити увећане на чак 300 000 динара. Потом су усвојени програми рада и то редом Центра за социјални рад, библиотеке Диша Атић, Туристичке организације и ЈКП „Извор“ а одборници Сања Ђуричић и Продан Арнаутовић су изразили задовољство плановима али и пуном наплатом утрошене воде.

Председник СО Владимирци Раде Ковачевић је сумирајући и ову седницу и годину на истеку нагласио да је охрабрујући експедитиван рад а све у складу са законом и на задовољство грађана. У самом раду скупштине похвалио је учешће одборника стављајући у први план усвојен буџет за наредну годину, који ће не сумња, донети бољитак свима као награду за уложен рад. Буџет је донет у законском року а судећи по плановима за наредну годину ближе се берићетнији дани за Владимирце, Локалну самоуправу која је направила искорак промени у клими уочекивања да се сви потенцијали максимално искористе.


Позабавио се овај сазив скупштине и доделом општинских признања у склопу обележавања дана Општине Владимирци. Именован је нови члан комисије за статутарна питања а после оставке досадашњег заменика председника општине Марјана Мијаиловића из Матијевца изабран је нови заменик Драган Симеуновић из Трбушца који је том приликом положио заклетву. Било је речи о одлуци о општинском правобраниоцу коју је у свом стилу прокоментарисао одборник Продан Арнаутовић питањем од кога ће да нас брани.

У одборничким питањима и иницијативима Сања Ђуричић је изразила задовољство што су препознати сви сегменти у раду општине али и рад Драгана Симеуновића честитајући му на избору уз очекивање да ће дати пун допринос у раду СО али и саме Локалне самоуправе. Задовољна је и извештајима колектива са свеукупним утиском да је најбитније да се помаже народу општине. Продан Арнаутовић је уз честитке Симеуновићу свима у Општини Владимирци пожелео срећне предстојеће празнике.
С.К.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa