Инфо

27. април 2023.27. апр 2023.
ОК Заслон (фото: ОК Заслон фб)

ОК Заслон (фото: ОК Заслон фб)

ОДБОЈКА: РЕГИОНАЛНА ЛИГА

Три, пет, седам

Заслон најуспешнији од шабачких клубова. Пораз у Ваљеву однео борбу за виши ранг. Колубарски крај предњачио. Повратак мушке одбојке у Шабац
Три броја из наслова имају различито значење, али се у овом случају односе на редне бројеве позиција које су шабачке женске одбојкашке екипе освојиле на крају ове сезоне Регионалне лиге МК округа. У последој рунди Заслон је победио Осечину, Шабац 015 Рађевац у Крупњу чиме јее стављена тачка на сезону.

Заслон је најбоље пласиран, претрпео је само три пораза ове сезоне, победио и одлични Уб 2 и све до пораза у Ваљеву био у конкуенцији за прво место и доквалификације за Другу лигу. Заслон је био сигуран и у четири градска дербија ове сезоне. Одлично се борио и Шабац, на крају обезбедивши пету позицију и златну средину, а Летњиковац је имао слабија остварења од ова два клуба, но успео је да се позиционира на позицију седам. Србијанка је освојила титулу, али не може у виши ранг као други тим, те ће ту могућност користити Уб борећи се за Другу лигу.

Уз успехе млађих категорија сезону у одбојци је обележио повратак мушке одбојке на сцену у Шапцу након шест година. Заслон је формирао поново сениорску селекцију која је недавно стартовала у Регионалној лиги Београда.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa