Инфо

27. април 2023.27. апр 2023.
Нада и стрепња пред 3. мај: М. Дакић и В. Брајовић

Нада и стрепња пред 3. мај: М. Дакић и В. Брајовић

РУКОМЕТ: СУПЕР ЛИГА (М)

Плави себи засивели

Пролазе дани, а вероватно да сви још увек трагају за одговором на питање Шта се то догодило у Каћу? Металопластика Елискир је имала шест голова више на полувремену и пут ка победи која би осигурала најмање треће место, потпуно ослањање на себе у борби за друго, а онда сумрак у другом полувремену, преокет и пад сублимиран у промашеном седмерцу у последњој секунди. Сада мало шта зависи од плавих.

Југовић - МП Еликсир 28:27 (12:18)
Дворана “ Храм”. Гледалаца: 300. Судије: Стојковић (Ниш) и Николић (Лесковац). Седмерци: Југовић 3(2); МП 4(2). Искључења: Југовић 12; МП 8 минута.
ЈУГОВИЋ: Скубан, Кукић, Ковачевић 11, Драгољевић 4, Видојевић 3, Травар 1, Косановић (17 одбрана), Стојановић 2, Радојчић, Нинков, Ђукић, Терзић 4, Дражић, Бошковић, Петровић 3.
МП: Павковић, Додић 7, Јевтић 1, Канкараш 2(1), Срдановић 1, Мирковић, Миловановић, Иванић 3, Арсић (9 одбрана), Дамњановић, Симић, Брајовић 7, Јовановић 5(1), Паповић, Петровић, Дакић 1.


Војводина долази у Шабац у среду, 3. маја, исти дан када и Динамо долази у Београд Партизану. Војводина ће мислима бити у финалу Евро купа, где их крајем маја и почетком јуна очекје двомеч против норвешког Нербоа, међутим и дерби је припрема за њихов врхунац сезоне, а Металопластика...



Уколико Партизан победи Динамо на свом терену, Металопластика је трећа без обзира на исход меча против Војводине, то јој гарантује бољи међусобни дуел против Динама. У случају ремија у Београду, Шапчанима је реми довољан за другу позицију, али пораз води на четврто место и Војводину у полуфиналу. Тријумф Динама у Београду значи да Металопластика мора да победи за позицију два, ремизира за треће место, а пораз је поново спушта на четврто место.



Утакмица у Београду, уколико не буде измена, почиње сат времена раније у среду, те ће „плави“ и навијачи већ на полувремену знати у каквом су положају. Војводина је увек фаворит, свакако најбољи тим Лиге. Ове године је поражена једном у лиги и у Супер купу. Овај други је пораз од Металопластике.
Д. Б.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa