Инфо

8. фебруар 2024.8. феб 2024.
За опкладу
БИЛО ЈЕ У ГЛАСУ 07.02.1974

За опкладу

У сумрак 2. фебруара окупили су се мештани села Риђаке и почели разговоре о спорту. Младићи су се бусали у прса како су бољи, изазивајући на мегдан нешто старије називајући их „пензионерима. Тако је пао договор да се сутрадан образују екипе омладинаца и „пензионера“ и да на фудбалском терену покажу ко је бољи.

Трећег фебруара на фудбалском терену у селу отпочео је фудбалски меч који је узбудио све присталице спорта у селу. „Пензионери“ су очитали лекцију омладинцима савладавши их 2:1, али уз напомену да најмлађи фудбалер код њих има 31 годину, а најстарији Милован Деспотовић 46, што значи да је просек тима 35 година.

За омладинце играли: Вуковић, Влајковић, Томић, Влајковић 2, Протић, Протић 2, Деспотовић, Деспотовић 2, Максимовић, Максимовић 2, Поучковић, Поучковић 2, а за „пензионере“: Коруга, Влајковић, М. Вуковић, М. Протић, Деспотовић, Б. Максимовић, Т. Максимовић, Ковачевић, Т. Вуковић, С. Максимовић, С. Вуковић, Б. Протић, С. Вуковић.

Глас Подриња у 2024. години ће прославити осамдесету годину од првог броја давне 1944. Од старта спорт је део листа. Доносимо вам на спортским странама интересантне спортске вести из наше архиве оне које нису биле у првом плану, али су део историје Гласа Подриња и овдашњег спорта.
Д. Т.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa