Инфо

4. април 2024.4. апр 2024.
Тренер вређа судију
БИЛО ЈЕ У ГЛАСУ – 07.04.1964.

Тренер вређа судију

Меч Мачве и Напретка је прекинут у 70. минуту при резултату 0:0. Шта је разлог?Росић је с леве стране набацио високу лопту коју је Костић 2 убацио главом у мрежу. Главни судија Јаковљевић није признао овај погодак пошто му је помоћни судија сигнализирао офсајд. Публика је оштро реаговала. Капитен Мачве Стефановић је пришао је линијском судији Радивојевићу да тражи објашњење, али је судија остао при своме. Њима је пришао главни судија и рекао Стефановићу да се удаљи што је овај и учинио. Све би се добро завршило да се није умешао тренер другог тима Мачве Боба Ковачевић. Он је почео да вређа судију Радивојевића и овај је захтевао да се повуче у гледалиште. У пратњи функционера Мачве кренуо је у том правцу, али је у пролазу, према записнику делегата Шелића, застао и ставио опушак на нос Радивојевића.

Ковачевић је напустио игралиште, али је Јаковљевић прекинуо меч.

-Дошли сте овде да се учите да судите, зашто сте поништили регуларан гол? – цитирао је за наш лист Ковачевић речи којим је приговорио судији и додао да је напуштајући терен револтиран само дотакао судију по лицу и да опушак од цигарете није имао, јер уопште није пушач.

Председник Мачве Бугарчић осудио је поступак Бобе Ковачевића најавивши казну, а клуб је упутио и приговор на суђење. Сматрају да је одлука донета пребрзо и престрого, без консултације са делегатом, иако је меч могао бити настављен. Бигарчић је додао да се на лицу Радивојевића нису видели трагови повреда.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa