22. decembar 2022.22. dec 2022.
K. Šulc

K. Šulc

VATERPOLO: SUPER LIGA

Borba za pozicije

Niški Nais nije na nivou timova koji bi mogli da se adekvatno suprotstave Šapcu i duže od nekoliko početnih minuta nisu mogli biti pravi takmac ni kombin ovanom timu domaćina. Ubedljiva pobeda mogla je biti još ubedljivija, no ništa ne menja. Šabac je ranije obezbedio kvalitetniju grupu, plej of, a sada sledi borba za pozicije. Ostaje žal za neuspesima protiv Partizana pre svega i Zvezde, gde je mogao poneti još neki bod ovdašnji klub u narednu fazu.

Šabac – Nais 22:9 (7:3, 8:2, 4:2, 3:2)
Gradski bazen. Sudije: Stefanović i Jović. Isključenja: Šabac 9, Nais 11. Peterci: Šabac 1 (1), Nais 1 (1)
ŠABAC: Vukadinović, Maraš, Marković 1, Repanović, Kopcev 1, Krug 2, Stanić 1, Tubić 2, Šulc 5, Stojanović 1, Šakudinov 6, Gavrilović, Toholj 3.
NAIS: Lazić, Mitrović 2, Pejić, Vulović 2, Kovačević, Vujović 1, Tomić 1, Ćetković, Tanasijević, Šilj 1, Bolović 2, Lazić, Tomić, Mitrović.6




Od februara startuje druga faza, sistem je kao i prethodne sezone. Sledi pet mečeva. Na Gradskom bazenu će gostovati: C. Zvezda, Partizan, Radnički, Šabac će gostovati Novom Beogradu i Valisu, a potom sledi plej of. Šabac je preneo tri boda, peti je na tabeli. Bitku za opstanak i preostala dva plej of mesta vode Vojvodina, Proleter i Nais. Vukovi su takođe u toj grupi, ali su kvalitetniji rival i neće imati problema u osvajanju sedmog mesta.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa