22. decembar 2022.22. dec 2022.
Mandić sa pulenima VK Sava (foto: VK Šabac fb)

Mandić sa pulenima VK Sava (foto: VK Šabac fb)

VATERPOLO: PRVA A LIGA

Sreda određuje polusezonu

Sinoć protiv Valjeva. Najvažniji meč. Pobeda daje optimizam pred nastavak. Borba u troje za opstanak i baraž
Sava je u poslednjoj četvrtini tek poklekla protiv favorizovanog ŽAK-a, međutim najvažniji meč je odigran sinoć. Ukoliko su imperativni bodovi protiv Valjeva osvojeni, polusezona najmlađeg tima Prve A lige je zadovoljavajuća.

ŽAK – Sava 14:8 (2:3, 4:1, 3:3, 5:1)
Bazen Jezero. Sudije: Virijević i Stanisavljević. Isključenja:ŽAK 6, Sava 10.
ŽAK: Bušić, Cvetić 2, Naćuk 5, Zorić, Budurin 3, Stojadinov, Ilić 1, Radovanović 1, Palatoš, Gavranov, Simić, Talaja 1, Stepanov, Vidicki 1. Trener: Munćan.
SAVA: Alimpić, Novaković 1, Mičanović, Mićić, Lukić, Zdravković 1, Urošević, Pantelić, Zec, Lazić 4, Vojinović 1, Trbović, Mijailović, Vašić. Trener: Mandić.


Jasno je da će rivali u borbi za opstanak biti Valjevo i Bečej. Jedan tim će opstati, jedan će dobiti novu šansu kroz baraž, jedan će direktno u niži rang. Bečej je pobeđen, ukoliko je i Valjevo, napravljena je velika distanca bar od najopasnije pozicije. Obe ekipe će dočekati Šapčane i važna je zaliha bodova. Bečej je u prednosti zbog dva remija protiv beogradskih ekipa, ali još u dometu sustizanja.

U prva dva meča će Sava biti domaćin, ali ekipama koje se bore za vrh, Banjici i Starom Gradu, dok će u Šapcu još gostovati: ŽAK, Mladost i Zemun.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa